Onze merken

Valdispert
Valdispert
Valdispert

Valdispert staat voor natuurlijke rust. De producten van Valdispert ondersteunen bij concentratie, stressmomenten, moeite met slapen en stemmingswisselingen.

Shiepz
Shiepz
Shiepz

Shiepz® biedt een grote keuze aan natuurlijke slaapproducten. Om lekker te slapen, tegen snurken, tegen tandenknarsen, en speciaal voor kinderen.

Dagravit
Dagravit
Dagravit

Met Dagravit ben je verzekerd van een optimale aanvulling van vitaminen en mineralen op je dagelijkse voeding. Met vitaminen en mineralen die passen bij jouw levensfase.

Optimax
Optimax
Optimax

Optimax heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen, op basis van vitamines, mineralen en planten. Optimax, natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen.

Excilor
Excilor
Excilor

Excilor is dé expert op het gebied van medische voetverzorging. Helpt tegen kalknagels, wratten en steelwratjes. Effectief en makkelijk in gebruik.

Roxasect
Roxasect
Roxasect

Ongewenst ongedierte? Roxasect heeft een compleet aanbod producten voor het bestrijden van ongedierte, zowel binnen- als buitenshuis.

Roter
Roter
Roter

De middelen van ROTER ondersteunen de gezondheid. Met werkzame en betrouwbare middelen voor zelfmedicatie mensen helpen zorgzaam te zijn voor hun lichaam.

Natterman
Natterman
Natterman

Natterman is een gerenommeerd en bekend merk met een breed assortiment met effectieve formules voor hoest- en keelklachten.

Dampo
Dampo
Dampo

Dampo heeft een compleet assortiment voor keel en luchtwegen. Producten die je met een gerust gevoel kunt gebruiken om vrijer te ademen, bij hoest en verkoudheid.

Vision
Vision
Vision

De producten van Vision zijn hoogwaardige zonnebrandproducten met de unieke LipoDefenseTM technologie. Voor langdurige bescherming tegen de zon. 

Deoleen
Deoleen
Deoleen

Deoleen heeft een anti-transpirant ontwikkeld die maximale bescherming moet bieden tegen de onzekerheid die zweten/transpiratie met zich meebrengt.

Sinaspril
Sinaspril
Sinaspril

Sinaspril is een vertrouwde kinderpijnstiller op basis van paracetamol, die snel en effectief helpt bij pijn en koorts bij kinderen