Weerstand

Vitamine C wordt door een kwart van de Nederlandse bevolking naast de dagelijkse voeding gebruikt om de weerstand te ondersteunen. De mens maakt deze vitamine echter niet zelf aan en dient deze via de voeding binnen te krijgen. Een aanvulling op de dagelijkse voeding in de vorm van vitamine C kan zinvol zijn. Vitamine C producten van ROTER helpen daarbij.

LEES MEER
Voor blaasontsteking

Bijna 4 miljoen vrouwen hebben weleens last van een blaasontsteking, een veelvoorkomend probleem waar vooral vrouwen mee te maken hebben. Bij tijdige behandeling van een blaasontsteking is er geen gevaar voor de algehele gezondheid. ROTER is de nummer 1 in middelen tegen blaasontsteking.

LEES MEER
Bij pijn of koorts

Meer dan drie miljoen Nederlanders hebben weleens last van pijn. Daarvan heeft zelfs één op de vijf gemiddeld 1 dag per week hoofdpijn. Naast hoofdpijn komen kiespijn, koorts, menstruatiepijn en last van de rug regelmatig voor. De middelen van ROTER kunnen helpen deze pijn of koorts te verlichten of tegen te gaan.

LEES MEER
Voor droge hoest of prikkelhoest
Hoesten komt gedurende het hele jaar voor. Een droge hoest kan erg pijnlijk zijn, maar ook zeer vermoeiend doordat de hoestbuien zorgen voor minder slaap en energie kosten. Het is dan raadzaam middelen te gebruiken tegen deze hoest. De middelen van ROTER helpen de hoestprikkel te verminderen en daarmee het hoesten te verlichten.
LEES MEER
Voor keel en luchtwegen
Keel en luchtwegen zijn gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het kan dan prettig zijn om tijdens deze momenten de keel en luchtwegen rust te geven omdat ze veel belast zijn of worden. Het nemen van een middel wat de keel tot rust brengt kan dan uitkomst bieden. ROTER helpt de keel en luchtwegen te verzachten.
LEES MEER
Voor gewrichten
Gewrichten slijten met het verloop van de tijd. Veel mensen ervaren dan ook dat ze minder soepel worden naarmate ze ouder worden. Het bed uitkomen wordt lastiger en het duurt even voordat deze pijn weer uit je lichaam verdwenen is. De producten van ROTER helpen bij het verlichten van pijn bij stroeve gewrichten.
LEES MEER

Onze andere merken