Kalknagels

Last van kalknagels? Excilor biedt een klinisch bewezen effectieve werking tegen schimmels in en onder de nagel. Door de unieke Transactive™ Technology wordt de nagel volledig en snel gepenetreerd. De Excilor Kalknagel behandeling is daarnaast ook nog eens gemakkelijk in het gebruik, het past goed binnen de dagelijkse routine.

LEES MEER
Wratten

Wratten zijn storend en kunnen er onhygiënisch uitzien. Excilor® Wratten Behandeling 2 in 1 biedt een effectieve wrattenbehandeling. Het behandelt de wrat zowel van binnenuit (behandeling door bevriezing) als van buitenaf (gel behandeling). Zowel de verdikte huid van de wrat en het veroorzakende virus worden verwijderd en nieuwe, gezonde huid zal verschijnen.

LEES MEER
Steelwratjes

Excilor heeft met behulp van de unieke SafeFix Technology™ een klinisch bewezen en effectieve behandeling ontwikkeld tegen steelwratjes. De behandeling zorgt ervoor dat het steelwratje binnen 6 dagen wordt verwijderd. Daarnaast is de behandeling eenvoudig in gebruik, levert het minimaal ongemak op met een uitstekend cosmetisch resultaat.

LEES MEER

Onze andere merken