Lekker slapen

Valdispert biedt producten op basis van plantaardige extracten die je nachtrust bevorderen. Ze werken rustgevend en ontspannend. Producten van Valdispert om het slapen te bevorderen geven geen gewenning, vertonen geen bijwerkingen en kunnen ook gedurende langere perioden gebruikt worden. Alles voor een goede nachtrust.

LEES MEER
Minder stress

Meer dan de helft van de Nederlanders ervaart stress of dagelijkse onrust en heeft hierdoor lichamelijke klachten. Valdispert biedt producten op basis van plantaardige extracten die helpen ontspannen. Ze werken rustgevend en ondersteunen bij stress situaties. Valdispert helpt zo de kalmte te bewaren.

LEES MEER
Minder onrust

Veel Nederlanders hebben last van verstoorde slaap, stress of onrust—en vaak een combinatie hiervan. Valdispert biedt producten die helpen te ontspannen en ondersteunen bij stress situaties. Gebaseerd op rhodiola en valeriaanwortelextract werken deze producten rustgevend, opbeurend en zorgen ze voor ontspanning en rust.

LEES MEER
Kids

Kinderen hebben allemaal weleens een periode dat ze minder goed slapen. Dat is het meest vervelend voor het kind zelf, maar uiteindelijk kan het ook invloed hebben op het hele gezin. Valdispert Kids Rust is een heerlijke zachte siroop op basis van natuurlijke plantenextracten dat helpt om het kind te ontspannen en rustig te worden bij druk gedrag en in spannende tijden.

LEES MEER
De overgang

De overgang is een belangrijke periode in het leven van elke vrouw. Er zijn veel uiteenlopende overgangsklachten waar je als vrouw mee te maken kunt krijgen, zowel lichamelijk als psychisch. Valdispert Overgang op basis van plantenextracten ondersteunt gedurende de overgang en helpt bij de meest voorkomende overgangsverschijnselen als opvliegers, nachtelijk transpiratie en innerlijke onrust.

LEES MEER

Onze andere merken