Lekker in slaap vallen

Veel mensen hebben moeite om in slaap te komen. Drukte vlak voor het naar bed gaan, stress of een jetlag zijn veelvoorkomende oorzaken. De slaapproducten van Shiepz helpen je sneller in slaap te laten vallen. De toegevoegde melatonine draagt bij tot het verminderen van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. 

LEES MEER
Ontspannen slapen

Ontspannen slapen is belangrijk om de volgende dag weer uitgerust en fit wakker te worden. Om een ontspannen slaap te bevorderen helpen de slaapformules van Shiepz. De slaapproducten wekken de slaap op, creëren optimale ontspanning tijdens de slaap en zorgen ervoor dat je weer uitgerust wakker wordt. 

LEES MEER
Snurken

Snurken wordt meestal veroorzaakt door vernauwing van de luchtwegen achter de huig of in het gebied van de keelholte achter de tong. Shiepz heeft slaapproducten die het snurken tegengaan. De keelspray van Shiepz is een effectieve oplossing tegen snurken, waarmee snurken wordt verminderd en zelfs voorkomen.

LEES MEER
Tanden knarsen

Veel mensen ervaren nachtelijk ongemak door tandenknarsen. Niet alleen het geluid is storend, het is ook schadelijk voor de tanden en, niet te vergeten, voor diegene die het horen. Shiepz heeft een product ontwikkeld speciaal tegen tandenknarsen. Hiermee wordt slijtage aan de tanden verminderd en het knarsende geluid voorkomen. 

LEES MEER

Onze andere merken