Onze visie Bekijk meer
Onze merken Bekijk meer
Onze mensen Bekijk meer

ONZE MERKEN

Overige Cooper Consumer Health merken

Start hier jouw nieuwe carrière

Werken bij één van de snelst groeiende consumer healthcare bedrijven in Europa? Op het Cooper Consumer Health kantoor in Diemen kun je als starter of professional een bijdrage leveren aan de groei van onze merken. We investeren continu in groei en leiderschap, zodat je jezelf bij ons persoonlijk ontwikkelt en alles uit jouw skills en ervaring haalt. Ga snel naar ons vacatureoverzicht en kijk of jouw droombaan ertussen zit.  

Over ons

Cooper Consumer Health is een snelgroeiend consumer healthcare bedrijf in zelfzorggeneesmiddelen van bekende merken en is voornamelijk actief in West-Europa en Hong Kong. Cooper Consumer Health is gespecialiseerd in ...

 

Onze vestigingen

Het Cooper Consumer Health kantoor is gevestigd in Diemen. Verder heeft Cooper Consumer Health wereldwijd vestigingen in landen waar onze zelfzorgproducten gepromoot en verkocht worden.

 
 

Media

Cooper Consumer Health komt regelmatig in het nieuws. Inzake samenwerkingsverbanden, nieuwe producten of de acquisitie van nieuwe merken ter uitbreiding van onze portfolio. We houden je graag op de hoogte.