Verkoudheid

Een verkoudheid is niet alleen vervelend wanneer je het zelf hebt, het kan ook besmettelijk zijn voor mensen om je heen. Zeker in de eerste dagen waarin je het virus oploopt. Sinds 100 jaar is Dampo al de vertrouwde oplossing als het gaat om verkoudheid. Het helpt de verkoudheid te verminderen en verstopte luchtwegen te verzachten. Daarom Dampo.

LEES MEER
Hoest en keel

Hoesten is niet alleen vervelend, maar kan ook erg vermoeiend zijn. Hoesten komt vaak voor, met name tijdens verkoudheid. Maar hoesten kan ook komen door bijvoorbeeld griep, een verminderde weerstand of slecht geventileerde/rokerige ruimtes. De producten van Dampo helpen bij het verminderen van de hoestprikkel, van jong tot oud.

LEES MEER
Vrijer ademen

Vrij kunnen ademen is belangrijk. Vooral ’s nachts is dat van groot belang, lekker slapen en goed uitrusten is nodig om de volgende dag weer fit en energiek op te staan. Dampo heeft verschillende producten voor zowel volwassenen als kinderen die de luchtwegen verlichten en ervoor zorgen dat je vrijer kunt ademen op de momenten dat het nodig is.

LEES MEER