Vastzittende hoest

Een vastzittende hoest wordt veroorzaakt door te veel slijm in de luchtwegen. De natuurlijke reactie van het lichaam is dan hoesten om op natuurlijke wijze de luchtwegen en longen schoon te maken. Dit kan pijnlijke en lange hoestbuien veroorzaken. Natterman ondersteunt bij het losmaken van slijm en het verminderen van vastzittende hoest.

LEES MEER
Droge hoest

Een droge hoest, ook wel kriebelhoest of prikkelhoest genoemd, is een veelvoorkomende klacht bij irritatie van de luchtwegen, verkoudheid of  griep. Bij een droge hoest lijkt het alsof er iets in de keel zit, maar je krijgt het met hoesten niet uit de keel. Er wordt dus geen slijm opgehoest wat voor opluchting kan zorgen. De producten van Natterman dempen de hoestprikkel en verlichten de keelpijn. 

LEES MEER
Zere keel

Een zere keel of keelpijn wordt meestal veroorzaakt door een ontsteking van de keel. Bij keelpijn voelt de keel dik en rauw aan en voel je pijn bij het slikken. Heesheid en hoesten zijn ook veelvoorkomende klachten bij een zere keel. Natterman ondersteunt bij het verminderen van de heesheid, de pijn bij slikken en het dempen van de hoestprikkel. 

LEES MEER

Onze andere merken