Mieren

Mieren zijn hardnekkig vanaf te komen wanneer ze in grote aantallen het huis of andere plekken binnendringen op zoek naar voedsel. Mieren zijn niet alleen hinderlijk, maar vormen ook een onhygiënische bron van overlast. Roxasect heeft verschillende producten ontwikkeld die dit ongedierte tegengaat en verwijdert.

LEES MEER
Vliegende insecten

Vliegen, muggen, motten, allemaal vliegende insecten die overlast veroorzaken. Met name kledingmotten en voedselmotten richten veel schade aan. Muggen en vliegen zorgen meer voor irritatie wanneer ze de hele tijd om je heen zoemen. Middelen van Roxasect helpen de aanwezigheid van dit vliegende ongedierte te verminderen.

LEES MEER
Muizen

Muizen komen vooral voor in huizen en gebouwen, bijvoorbeeld boven plafonds of onder de vloer. Een hinderlijke eigenschap van muizen is dat ze voornamelijk ’s nachts actief zijn wanneer ze op zoek gaan naar voedsel. De bestrijdingsmiddelen van Roxasect verminderen de aanwezigheid van muizen en voorkomt dat de muizen een plaag worden.

LEES MEER
Zilvervisjes

Zilvervisjes zitten overal, tussen kleding, oude boeken, papier etc. Onhygiënisch ongedierte dat met de producten van Optimax goed bestrijd kan worden. De producten zorgen er niet alleen voor dat er minder zilvervisjes overblijven, ze voorkomen ook dat ze überhaupt opduiken. Optimax, voor een optimale ongediertebestrijding. 

LEES MEER

Onze andere merken