Kind

Het is belangrijk dat kinderen de juiste en voldoende mineralen en vitaminen binnenkrijgen. Een normale groei en ontwikkeling van botten, ondersteuning van de weerstand, een sterk gebit en een juiste mentale ontwikkeling zijn belangrijk wanneer kinderen jong zijn. De (multi)vitaminen van Optimax geven kinderen de optimale ondersteuning die ze nodig hebben.

LEES MEER
Weerstand

Een goede weerstand is van belang ter ondersteuning van je gezondheid. De producten van Optimax zijn een aanvulling op de voeding van elke dag. Ze ondersteunen de vermindering van moeheid en vermoeidheid en dragen bij aan een normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast helpen de vitaminen en mineralen van Optimax voor een betere concentratie en goed geheugen.

LEES MEER
Bewegen en vitaliteit

Bewegen is goed voor het lichaam, zeker op hogere leeftijd. De gezondheidsproducten van Optimax dragen bij aan een normale werking van de spieren, zorgen voor extra energie bij vermoeidheid en ondersteunen de instandhouding van botten. Elementen die er allemaal voor zorgen dat je als mens goed kunt blijven bewegen en sporten om je gezondheid op peil te houden.

LEES MEER
Vrouw

Optimax heeft ook een categorie producten ontwikkeld speciaal voor de vrouw. Innovatieve gezondheidsproducten die de conditie van het haar ondersteunen en zorgen voor sterk en glanzend haar. Ook ondersteunen de producten van Optimax vrouwen die last hebben van een blaasontsteking bij het tegengaan van symptomen en verminderen van de pijn.

LEES MEER

Onze andere merken